За последно бе видяна на един от лайфовете на шоуто

...
За последно бе видяна на един от лайфовете на шоуто
Коментари Харесай

За Майката На Братя Халважиян Не Се Знае Нищо! Ето Как Юлия Гушва Пенсия От 24 Бона!

За последно бе забелязана на един от лайфовете на шоуто „ Като две капки вода ” преди година.

Именно старата дама, която от години живее в Италия светнала Маги за имитаторския формат. Тя му обърнала внимание, че шоуто е хитово на Ботуша и го съветвала да купи правата и да го направи в България.

Продуцентът послушал родителката си и не крие, че концепцията за Капките е на 74 годишната му майка. Която била щастлива с триумфите, които жънат синовете й. Които виждала само през лятото когато вървят на отмора в Италия.

Юлия се открила на полуострова по Татово време дружно с бащата на синовете си, който бил кукловод. На Апенините тя се захваща с преподаване на типичен балет. Съдбата не я гали тъй като мъжът и почива ненадейно от инфаркт. Като одеве е бил назначен за състезателен коментатор в РАИ.

Вдовицата, която би трябвало да устоя двете си деца бързо се взема в ръце след нещастието. През 1995 година тя се омъжва за повторно. Като новият й брачен партньор е началник на компания за гранитогрес, предават от retro.bg. Въпреки, че свързва живота си с паралия тя работи през целия си живот. А когато стопира получава колосалната си пенсия.

Маги споделя, че не се тревожи за майка си. Той е ядосан обаче, че в случай че не бе емигрирала в Италия в родината й е избрана 160 лв. пенсия. Макар постоянно да си е плащала осигуровките.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР