За последните минути на убитата и разчленена от преподавателя Олег

...
За последните минути на убитата и разчленена от преподавателя Олег
Коментари Харесай

Последните минути на разчленената аспирантка

За последните минути на убитата и разчленена от преподавателя Олег Соколов – Анастасия Ещенко, споделя нейния брат. По негови думи, за последно той е разговарял със сестра си в нощта сред 7 и 8 ноември, малко преди убийството. „ Тя беше в сълзи и плачеше”, спомня си брат ѝ. Анастасия е съумяла да му каже, че има намерение със Соколов да вървят на рожден ден на другар. Но доцентът внезапно е реагирал на решението на 24-годишното момиче да отиде да се радостни. Започнал е да я наскърбява и да ѝ споделя каква неблагодарница е. След това професорът удря възлюбената толкоз мощно, че тя е паднала и е блъснала главата си в пода.

След това дамата е избягала на улицата и е позвънила на брат си, с цел да му каже, че се връща да живее в общежитието, само че преди този момент би трябвало да се върне в дома на Соколов, с цел да си вземе движимостите. Този диалог се е състоял във въпросната нощ в 1.07 ч. Брат ѝ звъни още веднъж в 1.49 ч. и Анастасия споделя, че се е помирила със Соколов. На утринното позвъняване на брат си тя към този момент не дава отговор. Тъй като сестра му няколко пъти се е събирала и разделяла със Соколов, той не обръща внимание на случката.

По предварителна информация а следствените органи, Анастасия е убита към 2.00 ч през нощта. Органите на реда допускат, че Анастасия е била убита в дома на Соколов от него по време на скандал. В събота минувачи виждат по какъв начин възрастен мъж пада от парапета в река Мойка. Изваденият от реката мъж е бил пийнал, а в раницата са открити женски ръце. Краката на убитата Соколов е съумял да изхвърли в реката. На предварителния разпит професорът признава, че е умъртвил Анастасия Ещенко. След това е бил приет в болница, поради измръзване, само че след това още веднъж върнат в полицията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР