За последните 50 години гърдите на средностатистическата жена са се

...
За последните 50 години гърдите на средностатистическата жена са се
Коментари Харесай

Еволюцията увеличила женския бюст с 3 размера

За последните 50 години гърдите на средностатистическата жена са се нараснали приблизително с три номера. Така най-малко твърди група интернационалните учени. По думите на европейските и американски откриватели, природата е направила великодушен подарък на нежния пол, само че още не е известно каква е повода за обилния подем. Догадки въпреки всичко има - едната е изменението на общия хормонален декор, а другата - измененията в екологията.

Изрично се акцентира, че в проучванията не са взели участие дами с наднормено тегло. Интересното е, че нарастването на бюста се следи единствено при жителките на западните страни. Азиатките и африканките, кой знае за какво, са били подминати от рога на изобилието.

Така, в случай че през 1960 средностатистическата жена е носела сутиен с чашка А, през днешния ден елементарната американка гордо разхожда чашки D. В случая не се регистрират и дамите с хирургически корекции.

Преди две години английски учени откриха изненадваща връзка сред метода на живот на средностатистическата англичанка и размера на бюста й. След разбор на статистически данни екип с началник диетологът Мерилин Гленвил откри, че през последното десетилетие дамските гърди на Острова са нарастнали с един размер - от В на С. Според учените основната причина е въздействието на естрогена, който въздейства на тъканта на млечните жлези.

Какво обаче покачва равнищата на женския сексуален хормон? Първоначалното мнение на английските експерти бе, че става въпрос за по този начин наречените " лъжехормони " - химически субстанции, одобрявани с храната, които карат организма да реагира по същия метод, както и на естествения естроген. Това могат да бъдат пестициди, консерванти, хранителни добавки и препарати за изглаждане на бръчките. Според шефа на Лондонската женска клиника Питър Боуен-Симкинс, заместители на хормоните през днешния ден се срещат на всички места - в солта, в алкохола, в питейната вода, в противозачатъчните и даже в червилото.

Що се отнася до мощния пол, природата си е оставила ръцете. Ефектът при мъжете за последния половин век бил радикално противопоставен - " достолепието " на западните господа освен не се е нараснало, а в противен случай - доста е намаляло.

Наскоро лекар Оливър Кери от изследователския център " Дарвин " към Лондонската икономическа школа даде въпреки всичко вяра на мъжете, като разказа по какъв начин ще наподобява човечеството в бъдещето. Според отчета му, през 3000 година мъжкият пенис ще се усили, женските гърди - също, а общият човешки растеж ще доближи към 2 метра! Кожата ни щяла да бъде с цвят на кафе, а продължителността на живота ни щяла да доближи 120 години.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР