За последните 24 часа в Първо РУ-СДВР, на чиято територия

...
За последните 24 часа в Първо РУ-СДВР, на чиято територия
Коментари Харесай

СДВР: Няма оплаквания или жалби от участници в незаконната блокада на Ситняково

За последните 24 часа в Първо РУ-СДВР, на чиято територия е кръстовището пред румънското посолство на, не са подавани недоволства или писмени тъжби от потърпевши при пътен случай в понеделник вечер.
Това оповестяват от посредством известие, оповестено на уеб страницата на Министерство на вътрешните работи.
" Към момента не са открити потърпевши и измежду участниците в противозаконната обсада на кръстовището, откакто навреме е осъществен обзор на фрагментите от видеонаблюдението в региона. Под надзора и управлението на Софийската районна прокуратура чиновници на Първо РУ-СДВР не престават работата по следствието на случая, при който семейство с две дребни деца - момченце на 2 години и момиченце на 9 години, бяха блокирани в фамилния им автомобил и станаха обект на експанзия от провеждащи противозаконна обсада на кръстовището. Потърпевшите към този момент са показали пред проверяващите своите пояснения по случая ", съобщи полицията.
От Столична дирекция на вътрешните работи споделят, че по отношение на провеждането на противозаконни протестни дейности жителите и гостите на София би трябвало да карат с нараснало внимание на територията на града, отчитайки по-сложната пътнотранспортна конюнктура. " Заради безапелационния отвод на уредниците да съблюдават условията на закона, Столична дирекция на вътрешните работи не обезпечава провеждането на тези нерегламентирани мероприятия. Отговорността за това е напълно на хората, които се самоопределят като уредници на противозаконните дейности, както и на тези, които нерегламентирано блокират пътни кръстовища ".
Призивът на полицията е шофирането в града да се реализира след навреме информиране за измененията в пътнотранспортната конюнктура, с цел да бъдат предотвратени нежелани произшествия.
Вижте още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР