За последните 24 часа са регистрирани 25 нови случая, с

...
За последните 24 часа са регистрирани 25 нови случая, с
Коментари Харесай

За последните 24 часа: 25 нови случая и 4 починали

За последните 24 часа са регистрирани 25 нови случая, с тях общият брой на инфектираните е 522. От новите инфектирани в болница са признати 10. Това сподели на утринният брифинг генерал-майор Венцислав Мутафчийск.
В момента 26 пациенти са в интензивни клиники.
За през вчерашния ден починналите са 4: двама от Пирогов и двама от " Св. Анна ". Мъж на 49 години от Пирогов, който не беше обявен през вчерашния ден, тъй като тестът му е доказана късно вечерта в събота. Той е признат в тежко положение.
В мометна върви тестуване в Бърза помощ в София. По-късно денем би трябвало да станат ясни резултатите на 40 души от там, през днешния ден ще се изследват и още 40 души от така наречен 4-ти екип на Спешната помощ. Изследват се, тъй като доктор е пътувал в чужбина и се е завърнала с ковид.
9 са към този момент откритите случаи в Министерство на вътрешните работи, от които няма нито един приет в болница. От армията има 2 случая, единият е приет в болница, другият е на задача в Румъния, където е в Инфекциозна клиника. Двма военни са били върнати от задача в Косово,но не са били потвръдени като позитивни за ковид.
Утре се откриват лабораторииза проучване на ковид в Пирогов и белодробна болница " Света Анна ", сподели проф. Кантаджиев.
Очаквайте детайлности
Цялата конференция можете да гледате в идващото видео
Сподели с твоите другари
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР