За последните 24 часа 33 са новите случаи на заразени

...
За последните 24 часа 33 са новите случаи на заразени
Коментари Харесай

276 е вече общият брой на случаите с коронавирус у нас. 3-годишно дете е най-младият заразен

За последните 24 часа 33 са новите случаи на инфектирани с ковид,  разгласи ръководителят на щаба за битка със болестта Венцислав Мутафчийски.

Това значи, че има 12 нови след оповестените нощес в 17 ч. 21 случая. Общият брой до момента на инфектираните е 276 индивида. 

" Както споделих и през вчерашния ден, новите области са Кърджали и Хасково, а от тези 12 проби, които излязоха по-късно - в Бургас са 3 случая, жена на 22 години и две деца - на 3 и 8 години, това е най-младият пациент. Те са контактни лица на един от докторите, които бяха открити с ковид, а дамата е с история от пътешестване в Англия. В Пловдив има 4 случая - мъж на 50 години, две дами на 54 и 58 години и мъж на 62 години. В София - в инфекциозна болница втори случай за деня, мъж на 36 години и още 3. В Кюстендил има мъж на 57 години. Пациентите в тежко положение остават в сериозно положение. Изписан е деветият излекуван пациент ", разкри Мутафчийски.

" 6453 теста са направени до момента, от които 4800 са в София, само че това не са единствено първоначални, има и повторения и потвърждения. През това време съгласно нашата рекомендация са предоставени 7473 кревати, 1137 са в София. Интензивните кревати са 1347, от които 518 са в София, това са с респиратори ", разкри още той.

Вече има и открита DMS линия в поддръжка на медиците, борещи се със болестта, на къс номер 17777 с текст DMS solidarnost. Вчера е имало подаяние в размер на 800 000 лв. от АЕЦ Козлодуй.

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР