За последната година изпълнението на капиталовата програма е точно 70

...
За последната година изпълнението на капиталовата програма е точно 70
Коментари Харесай

Деян Николов: Софиянци избират дали ще ги управлява сглобката или ще управляват с „Възраждане“

„ За последната година осъществяването на финансовата стратегия е тъкмо 70 %. Към момента е на 70 % осъществяване за 2022 година, за 2023 година следва да разберем, разяснява по време на присъединяване в телевизионно предаване Деян Николов. Така или другояче това е подробност в цялата картина. Голяма част от средствата не се усвояват и не съумяват това, което са възнамерявали, да го изпълнят като планове. Това е реалност. ", сподели още Деян Николов - претендент за кмет от „ Възраждане ".

Той постоянно получава въпроси по тази тематика по време на отворени срещи с специалисти, които го питат по какъв начин той ще се оправи с тази наклонност.

В програмата си Деян Николов и екипът му залагат почтено и транспарантно ръководство. Според тях забавянето в усвояването на средства е поради две съществени аргументи - неприятна съгласуваност сред другите звена в общината и изчакване да се освободи компания, която е близка до властта, с цел да може да вземе поръчката и вероятно да върне комисиони.

Ето за какво, когато стане кмет, Деян Николов възнамерява да обезпечи бистрота на ръководството като въвлече целия IT бранш в работата на общината, с цел да може да се сътвори система, посредством която всеки жител да може да се осведомява по какъв начин се изразходват средствата в София.

На 29 октомври софиянци избират сред това сглобката да се придвижи в локалната власт или чисто, транспарантно и поредно ръководство на столицата от „ Възраждане ".

Изборът е сред останалите посочени за любимци - претендентът на ГЕРБ, които управляваха София последните години, станали емблема на нечистотия и корупция; претендентът на ПП-ДБ, който, както стана ясно, има дълбока връзка с Държавна сигурност и не отхвърля, че ще влезе в сглобка с ГЕРБ след локалния избор и претендентът на Българска социалистическа партия, който е работил с „ Отворено общество ", обществено е изразявал поддръжка за Истанбулската спогодба и поддръжката си за всеобща имунизация за Ковид 19 от една страна, а от другата е Деян Николов - икономист с чисто политическо минало, част от „ Възраждане " от 2017 година и едно от основните лица на политическата мощ, която единствена следва поредно политиката си. Софиянци имат избор още два дни, а след това или ще ръководят София дружно с Деян Николов, или сглобката ще ги ръководи.

„ Възраждане " е с номер 42 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР