За поредното арогантно и тотално безотговорно поведение на врачански шофьор

...
За поредното арогантно и тотално безотговорно поведение на врачански шофьор
Коментари Харесай

Наглост без граници! Паркирал на тротоара шофьор препречи пътя на майка с количка и й се подиграва /снимка/

За следващото надменно и тотално безконтролно държание на врачански водач сигнализира в рубриката ни „ Ти, репортерът “, читателка на BulNews.bg.
Случката е станала през днешния ден на улица „ Ген. Леонов “ в града. Млада майка с количка не е могла да премине по тротоара поради фирмен автомобил „ Фиат “, който най-безцеремонно се качил напълно на плочките и спрял по този начин, че никой да не може да премине.
В момента, в който дамата с количката се доближила видяла, че в шофьорската кабина има човек, който очевидно се забавлявал на нейн тил, че ще би трябвало да бута количката с детето си по улицата. Жената въпреки всичко не се сдържала и му направила забележка за неправилното паркиране, а по думите й той вместо да се засрами той и дал отговор безсрамно: „ ми, мини по шосето “.
„ Този човек безусловно се подиграваше с мен “, съобщи възмутена младата врачанка.
Очевидно врачанските водачи към този момент напълно са се почувствали безнаказани и считат, че Закона за придвижване по пътищата не важи за тях. Определено виновните институции би трябвало да им напомнят, неспазването на разпоредбите се санкционира.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР