За поредно превишение на скорост при движение на автомобил в

...
За поредно превишение на скорост при движение на автомобил в
Коментари Харесай

Червено ферари летя със 126 км/ч в Пловдив

За следващо превишение на скорост при придвижване на автомобил в Пловдив оповестиха от ОД на Министерство на вътрешните работи. Камерите на Пътна полиция са снимали лидер на алено " Ферари " със скорост 126 км/ч при придвижване по един от натоварените булеварди през днешния ден на обяд в Пловдив. Отклонението над оптимално допустимата скорост в пътния сектор е 76 км. Автомобилът е благосъстоятелност на гражданин на града и е сниман в 12,30 часа през днешния ден.

Преобладаваща част от скоростните нарушавания в Пловдив са снимани денем. Полицията продължава да следи за нарушавания на пътя, а инспекциите ще бъдат ориентирани към нападателно шофиране, несъoбразенaта скорост, използването на алкохол и опиати, показват още от полицията.

Край на КПП-ата в среднощ

Точно в 0.00 часа на 06 май КПП-ата на входно-изходните артерии на Пловдив ще бъдат отстранени. Това стана ясно по време на среща на кмета Здравко Димитров с шефа на ОДМВР старши комисар Йордан Рогачев.

Първоначално решението беше КПП-тата да бъдат отстранени в 12 часа по обед, само че минути по-късно се реши те да паднат още в среднощ против Гергьовден.

Пунктовете бяха проведени, с цел да лимитират влизането и излизането в и от регионалните градове като част от ограниченията за ограничение разпространяването на епидемията от ковид.

Кметът Димитров благодари на служителите на реда, които на първа линия бяха ангажирани със спазването на ограниченията, а ст. Комисар Рогачев за взаимната работа и поддръжка на общината за пловдивската дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР