За поредно лято старши треньорът на Ботев Пловдив Николай Киров

...
За поредно лято старши треньорът на Ботев Пловдив Николай Киров
Коментари Харесай

Рестарт очаква Ботев Пловдив - петима играчи напускат

За следващо лято старши треньорът на Ботев Пловдив Николай Киров ще би трябвало да построява нов тим, съобщава „ Тема спорт ”. След загубата от Локомотив Пловдив във финала за Купата на България с 0:1 наставникът на „ жълто-черните ” показа, че бъдещето на част от главните футболисти на клуба е неразбираемо.

Очаква се най-малко петива играчи да си тръгнат от Ботев след края на сезона. Сред тях са и двамата вратари – Даниел Кайзер и Иван Чворович. Договорите им изтичат и към момента не са възобновени. Кайзер въпреки всичко е получил предложение, само че не към момента не се е стигнало до автограф. Към поляка има интерес от страна на Левски и Лудогорец. Чворович пък си потегля като свободен сътрудник.

Все отново пловдивчани към този момент привлякоха нов вратар, а това е резервата в Берое Георги Аргилашки.

Другите, които също се чака да се разделят с " канарчетата " са двамата най-конвертируеми играчи – Тодор Неделев и Кристиан Димитров. Плеймейкърът неотдавна парафира с пловдивчани до лятото на 2021-а година, само че това не изключва възможна продажба. За Кристиан Димитров пък все по-усилено се твърди, че е пред трансфер в Левски.

Петият в листата с напускащи е Антон Карачанаков. Бившият състезател на ЦСКА не беше в групата за финала и по всичко проличава, че ще бъде освободен. Той мина в тима през зимата, само че по този начин и не съумя да остави диря с представянето си.

Тепърва в Ботев ще има среща за идната селекцията и проектите за новия сезон в Първа лига.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР