За поредни негативни последици от “Брекзит” алармираха от Министерството на

...
За поредни негативни последици от “Брекзит” алармираха от Министерството на
Коментари Харесай

Голям секс проблем набъбва на Острова заради Брекзит

За следващи отрицателни последствия от “Брекзит” сигнализираха от Министерството на здравеопазването и обществените грижи. Това осведоми в. “Метро”.

От тях ще бъдат наранени хората, които се пробват да заченат дете и разчитат на донорство на задгранични сперматозоиди.

Заради допълнителката администрация, която ще възникне при липса на съглашение с Европейския съюз (ЕС), ще се усети закъснение в доставките на датска сперма на Острова.

Носенето на боксерки усъвършенства качеството на спермата

Датската сперма съставлява съвсем половината от всички репродуктивни материали, импортирани в Обединеното кралство през 2017 година

В публични документ, публикуван от Министерството, се споделя още, че при договорка с Европейски Съюз за “Брекзит” Обединеното кралство ще остане в директивите на Европейски Съюз за импорт на органи и директивите за тъканите и клетките, които обгръщат материали от човешки сперма, яйца и ембриони и органи за трансплантация, прецизира novini.london.

Лицензирани предприятия в Обединеното кралство, които внасят или изнасят тъкани или кафези от обекти на ЕИП, ще би трябвало да сключат писмени съглашения с тези предприятия в ЕИП, с цел да продължат да внасят или изнасят тези артикули след излизане от Европейски Съюз.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР