За поредната гонка с полицията съобщават от пресцентъра на ОД

...
За поредната гонка с полицията съобщават от пресцентъра на ОД
Коментари Харесай

Зрелищна гонка между бандит с девойка в колата и бургаски полицаи

За следващата гонка с полицията оповестяват от пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи в Бургас.

Служители от Второ районно ръководство – Бургас забелязали през вчерашния ден към 3 часа в региона на бул. " Проф. Яким Якимов " лек автомобил " Ауди ", с бургаска регистрация.

Полицаите подали светлинен и звуков сигнал за прекъсването му, само че водачът не се съобразил с полицейските разпоредби, а ускорил и траял придвижването си в посока ВХТИ. Нарушавайки пътната маркировка, лидерът поел към земеделско обработваемите земи в посока магазин " Джъмбо ". Постепенно обаче понижил скоростта си и заседнал в калта на черния път.

Шофьорът на аудито е 33-годишен престъпно проявен мъж от Бургас. В колата е била и 22-годишна бургазлийка. Мъжът е бил с отнета шофьорска брошура и управлявал автомобила в едногодишния период от наказването му по административен ред. Тестът му за алкохол е бил негативен.

Водачът е отказал да бъде тестван за приложимост на наркотични субстанции, както и да даде кръв за химичен разбор. По случая е формирано бързо произвеждане.

При осъщественото претършуване на автомобила са открити и конфискувани режещ инструмент - тръборез и катализатор, който е откраднат от " Опел Корса " с бургаска регистрация, благосъстоятелност на 40-годишна бургазлийка, паркиран пред бл. 33 в ж.к. " Славейков ".

Бургазлията е направил цялостни признания. По случая е формирано бързо произвеждане.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР