За поредна вечер стотици жители на Цалапица се събраха в

...
За поредна вечер стотици жители на Цалапица се събраха в
Коментари Харесай

Цалапица гракна: Спрете корупцията!

За поредна вечер стотици поданици на Цалапица се събраха в центъра на селото с гледище за бистрота при следствието на убийството на 24-годишния Димитър Малинов.

Обвиненият за жестокото закононарушение Рангел Бизюрев, който съумя да избяга в Германия, към момента се търси с европейска заповед 

Днес прокуратурата разгласи, че двама братя – близнаци,  са му помогнали да зарови натрупа и по-късно да се укрие. Те бяха арестувани с обвиняване за укривателство.



Всички отговорни за закононарушението да получат обективни санкции, приканиха протестиращите, които блокираха и пътя свързващ селото с автомагистралата със шествие, макар дъжда. Близките на убитото момче обявиха, че се надяват упрекнатият за убийството Рангeл Бизюрев да бъде скоро открит и поискаха  да му бъде наложена доживотна присъда. 

Много от хората в Цалапица не имат вяра, че арестуваните през днешния ден близнаци единствено са му помагали да прикрие следите си.

Най-голямо е  възмущението от това, че полиция и прокуратура са работили мудно.

Истината би трябвало да излезе нескрито, споделят в Цалапица и са  подготвени и на още митинги. Започна и подписка, която ще бъде изпратена до институциите, съобщи БНР. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР