За поредна наглост на пътя съобщи читател на Plovdiv24.bg. Ето

...
За поредна наглост на пътя съобщи читател на Plovdiv24.bg. Ето
Коментари Харесай

Шофьор на джип към колега: Какъв си ти бе, да не си полицай? Знаеш ли аз кой съм?

За поредна безочливост на пътя заяви четец на Plovdiv24.bg . Ето защо става дума:  " Здравейте! Изпращам Ви фотоси от следващата безочливост на пътя. Вчера, 18.09.2018 година, се движих по ул. " Хан Пресиян ", която е еднопосочна. Срещу мен в нарушаване се движеше черен джип БМВ, който с мръсна газ караше против придвижването. Аз малко понижих и БМВ-то продължи вдясно. Малко след него се движеше различен черен джип " Мерцедес ".

Имаше място единствено за една кола и се наложи мерцедесът да спре. Аз също стопирах и заприличахме на двете козленца на стеснен мост. След много некоординирани придвижвания с ръце лидерът на мерцедеса разбра, че няма по какъв начин да мине и стартира да се движи обратно. Аз го съжалих, че имаше много трудности и му направих знак да изчака. Дадох обратно и му направих път да мине.

Той мина и при завоя надясно се развика: " Какъв си ти бе, да не си служител на реда?Знаеш ли ме аз кой съм? " Аз се учудих на наглостта му и му споделих " Да се върнем отново в остарялото състояние и да забележим по кое време ще отстъпя още веднъж на човек в нарушаване да мине ". Той също даде мръсна газ и си отпътува. Явно всеки ден прави нарушавания и разчита, че като е някой, това ще му се разминава всякога - до момента в който направи злополука. Вижте от фотосите колата, номера и красивото му личице ".

Ако лидерът на въпросния джип има какво да показа по случая, Plovdiv24.bg е подготвен да му даде естрада!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР