За поредна година застрахователно акционерно дружество Армеец е сред номинираните

...
За поредна година застрахователно акционерно дружество Армеец е сред номинираните
Коментари Харесай

ЗАД Армеец с номинация за любима марка на потребителите

За поредна година застрахователно акционерно сдружение " Армеец " е измежду номинираните за обичана марка на потребителите в категория " Застрахователни компании ". Всяка година класацията " Любимите марки " дава опция на потребителите да дефинират кои са марките, които избират и са спечелили доверието им. Сред тях е и ЗАД " Армеец ".

През годините компанията неколкократно е отличавана за обичана марка, като тази година още веднъж се включва в конкуренцията.

Първият стадий на състезанието стартира на 18 юни. По време на него потребителите ще отличат шестте най-предпочитани компании във всеки бранш. Втората част открои трите обичани марки във всяка категория, а сред 8 и 14 юли ще се организира финалният и най-съществен стадий, който ще дефинира спечелилите. Всеки може да гласоподава за обичаната си марка онлайн на адрес www.mylovemarks.eu.

" Любимите марки " е единствената онлайн потребителска ранглиста, която дава опция на крайните консуматори да оценят обичаните си марки. Тя се организира за 12-та поредна година, като във всяко издание се включват сред 20 000 и 40 000 консуматори. Подробности за класацията, както и по какъв начин да подкрепите своята обичана марка, ще откриете на www.mylovemarks.eu.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР