За поредна година списание "Икономика" и най-голямата работодателска организация в

...
За поредна година списание "Икономика" и най-голямата работодателска организация в
Коментари Харесай

Отличиха Мистър и Мисис Икономика 2019

За поредна година списание "Икономика " и най-голямата работодателска организация в страната - Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) връчиха премиите Мистър и Мисис Икономика.

Раздадени бяха награди в 8 категории и 3 специфични награди за принос в отварянето на нови работни места и вложения.

Кулминацията на събитието бе оповестяването на Мисис Икономика в лицето на Теодора Петкова основният изпълнителен шеф "Уникредит БулБанк ", банката с над 4000 чиновници в България, които по думите на победителката "всеки ден се раздават, тъй че да са подкрепящ сътрудник за бизнеса в страната. "

"Приказката за рибарят и златната рибка е една от първите приказки с поучения, която съм научила. Приказка за доста добродетели, по тази причина по какъв начин човек би трябвало да преследва фантазиите си, само че в никакъв случай не би трябвало да бъде прекомерно лаком... ", описа Мисис Икономика 2019. Тя дефинира премията като първата значима, която получава в живота си. И добави, че това я "задължава ", дружно с екипа на "Уникредит " да работят по този начин, че всяка година да я заслужават.

За Мистър Икономика бе определен Атанас Добрев, изпълнителният шеф на VIVACOM. Според министъра на финансите, който му връчи оценката Владислав Горанов, Добрев е образец, тъй като "той съумя да убеди със своята работа интернационалните вложители, които в никакъв случай не са си представяли, че ще платят толкоз доста пари за една компания в България " да го сторят.

Победителят в състезанието направи паралел с речта на премиера Бойко Борисов, който при започване на церемонията акцентира постигнатото в стопански проект за последните 10 години и значимостта на инфраструктурата.

"За да сме най-големият телеком в Българията, ние инвестирахме съвсем 2 милиарда лв.. Ако държавното управление работи за физическата конструкция, то телеком секторът работим, и освен ние, за цифровата конструкция. Защото и двете инфраструктури - транспортна и информационна са артериите на стопанската система, нещо което ще разреши на стопанската система да се движи освен нагоре, само че и по-бързо ", съобщи Мистър Икономика 2019.

Добрев уточни, че бинесът би трябвало да се трансформира, поставяйки акцент върху цифровизацията в своите модели на развиване. Според него всяка промишленост би трябвало да се замисли върху това и не инцидентно Мистър и Мисис Икономика 2019 година са комбиниране от банка и телекомуникационен оператор. Тъй като тези браншове претърпяха съществени вътрешни метаморфози, подбудени от цифровата гражданска война.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР