За поредна година разбрах кога ще се провежда Прайда от

...
За поредна година разбрах кога ще се провежда Прайда от
Коментари Харесай

За Прайда и цивилизационния избор. Противниците му са жертва на прокремълската пропаганда

За поредна година разбрах по кое време ще се организира Прайда от злобарите, които са три пъти по-шумни от самите участници. Да, цветните хора ще се разходят по улиците. Цветните, другите, свободните. А някакви ще вървят да им крещят и пречат, тъй като очевидно живеят в 17-и век.

Затова и считам за вярно, ясно да кажа. Подкрепям Прайда. Просто е. Едни хора си желаят гражданските права. Защото не им ги дават. А им се поставят.

Подкрепям Прайда, тъй като всеки има право на спокойно шествие.

Подкрепям Прайда, тъй като свободата е полезност номер едно.

Противниците на Прайда са ужасяващо нападателни. И не разрешават на хората да си търсят правата.
Противниците на Прайда са жертва
на пропагандата на прокремълски и еретически организации, които под привидната форма на „ изконно обичайно християнско семейство “ желаят да ни върнат в 17-и век.

Противниците на Прайда са лицемери. Пращат децата си в западни страни, само че не желаят тук да създадат изискванията на западните страни. Ваксинирани анти-ваксъри. Противници на еврото, които си държат спестяванията в евро. Псевдо-патриоти, развяващи знаме на непозната страна.

На процедура цялата експанзия е резултат от откритата информационна война, която водят извънредно консервативни, ченгеджийско-религиозни, пропутински обединения,
с съществена цел да ни откъснат от цивилизационния избор
да сме част от западната народна власт, да сведат правата на индивида до най-малко и да наложат феодално ръководство на цялостен надзор.

Ако трябваше обществото ни да е „ изконно, християнско, обичайно българско “, до момента към момента:
Жените нямаше да имат право да гласуват;Жените нямаше да имат право на лична кариера;Жените щяха към момента да са домашни робини;Главата на обичайното патриархално семейство щеше да има право да си бие дамата, тъй като си е негова;Жените нямаше да имат право да отхвърлят секс на „ християнските си съпрузи “;Разводът щеше да е призрачен сън и мотив за обществен присмех;Самотните хора щяха да заплащат ергенски данък;Жените щяха да са като утробни репликатори за семействата;Абортите щяха да са забранени;Ин-витро процедурите щяха да са забранени;Лекарствата щяха да са забранени;Ваксинациите щяха да са забранени;Антибиотиците, антисептците, нищо нямаше да съществува. Само „ божият ред “ и стартиране на кръв;Образованието щеше да е единствено за малко на брой избрани;Науката нямаше да напредне;Нямаше да има никаква наука;Само Инквизицията щеше да гори на клада хората, които не съблюдават „ старите християнски обичайни уотевър правила “Нямаше да има телефони и коли; Не знам по какъв начин оня поп щеше да върви с Ролекс и да кара Майбах, но то май не е доста обичайно и християнско;Нямаше да има компютри, където обичайните изконни християни да си пишат глупостите;Нямаше да има тв приемници, както и тв-студия, където обичайните изконни християни да се натискат да вземат участие, с цел да ги чуят повече хора;Нямаше да има независимост. Нямаше да има тъждество пред закона, тъй като нямаше да има други закони, с изключение на религиозните.
Щяхме просто да си живеем в печален набожен феодализъм и единственото развлечение щеше да е вървене по Кръстоносни походи и изтребване на неверници. Сега на избиването на неверници му споделят джихад и не е ок, но тогава е било Поход и е ок. Явно в случай че нещо се кръсти Поход, е ок. Ако си е обичаен джихад, не е ок. Въпреки, че все е изтребване на неверници.

Вижте какво става през днешния ден в Полша. Млада жена е изгубила живота си, поради налудно-религиозни закони, забраняващи аборта. Хиляди стачкуват. И с право. 21-и век сме.

Колкото и да не им се желае на някои хора, истината е, че развиването на цивилизацията ни е
освободило от религиозния фундаментализъм
и ни е довело до днешния ден. А в този момент едни сътрудници на кремълското страшилище желаят да ни върнат назад в тъмното минало, с цел да ни ръководят.

България е световна и демократична страна.

България е страна на правата на индивида.

България е страна на религиозната независимост като персонално преживяване, а не като инструмент за принуждение и гнет.

Това е изконното, българското, европейското, същинското влечение.

Тъжно е по какъв начин допуснахме подправени пророци да дефинират бъдещето ни.

Тъжно е по какъв начин допуснахме подправени религиозни проповедници да ни дефинират живота.

Тъжно е по какъв начин допуснахме подправени патриоти да ни изкривят стремежите.

Препоръчвам книгата „ Добри мъже “ на Реверте. Вътре добре разказва по какъв начин в Средновековието Испания попада под въздействието на църквата и остарялата си политическата класа. Те постановат правилото, че би трябвало да се живее по отношение на „ обичайните изконни християнски догми “. Което води до тоталното закъснение на Испания по отношение на модернизиращия се свят. Трябват им 300 години, с цел да преодолеят вредите и изоставането. Само от едното предпочитание на религиозна и политическа класа да се резервира статуквото, с цел да си запазят властта.
Та, поддържам Прайда, с цел да не предам
цивилизационния избор на поколенията преди мен. Включително и на Васил Левски. А точно – да сме част от европейската народна власт, където свободата, човешките права и равенството пред закона са съществени правила за всяка една съвременна страна.

Браво, цветни хора, продължавайте!

Текстът е оповестен във фейсбук профила на създателя. Заглавието е на ДЕБАТИ.БГ.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР