За поредна година Областна администрация Видин се включи в инициативата

...
За поредна година Областна администрация Видин се включи в инициативата
Коментари Харесай

ОА-Видин се включи в инициативата „Мениджър за един ден“

За поредна година Областна администрация Видин се включи в самодейността на Джуниър Ачийвмънт България за поощряване на младежите „ Мениджър за един ден “ 2019. В рамките на деня амбициозни младежи се срещнаха с работата на регионалния шеф и неговата администрация.
    
Павел Илиев от Профилирана природо-математическа гимназия „ Екзарх Антим I ” зае поста на регионален шеф на област Видин, а Ренета Цветанова от Професионална гимназия „ Проф.д-р. Асен Златаров “ беше в ролята на заместник-областен шеф.    

Възпитаниците на двете учебни заведения бяха посрещнати от регионалния шеф Албена Георгиева и заместител регионалните шефове Лъчезар Попиванов и Анжело Методиев. Преди встъпването им в служба, пред младите сътрудници бе показана структурата на администрацията и спецификата на работата на чиновниците. Павел и Ренета се потопиха в работната атмосфера на администрацията, като усетиха напрежението и тръпката на работния развой и по едно и също време с това получиха убеденост и мотивация за личностно и професионално израстване.    

Областният шеф Албена Георгиева изрази увереността си в потребния резултат от тази самодейност. „ Благодаря ви за вашата интензивност и гражданска позиция. Радвам се, че през днешния ден бяхте част от екипа на Областна администрация Видин “, сподели регионалният шеф. Георгиева пожела на учениците триумф, положителни страсти в днешния ден и изрази вяра, че ще останат с положителни усещания от работата на Областна администрация Видин. „ Където и да продължите образованието си, се върнете в родния ви град. Учете и работете за Видин! “, сподели Албена Георгиева в края на самодейността.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР