За поредна година най-добрият зимен курорт на Балканите – Банско

...
За поредна година най-добрият зимен курорт на Балканите – Банско
Коментари Харесай

Банско открива сезона с отборно състезание и уникални награди

За поредна година най-хубавият зимен курорт на Балканите – Банско открива сезона с доста игри и неповторими награди. Чисто ново Audi A3 ще чака своя нов собственик на Бъндеришка поляна. Автомобилът може да бъде извоюван в емблематичната игра „ Ловци на съкровища ”, която към този момент обичайно цялостни курорта с запалянковци в деня на откриването на сезона.

В приключението могат да се включат всички искащи да преровят избран периметър, покрит със сняг, под който се крият заровени сандъци с награди. Освен първокласен автомобил в „ Ловци на съковища ” могат да бъдат открити специфични СПА почивки, уикенди за двама, златни продукти, мобилни устройства и доста други изненади.

Празникът ще бъде маркиран с още две игри – „ Влез в тима на първенеца ” и „ Открий злато в лифта ”. За страдание специфичният посетител за откриването на сезона Патрик Ортлиб няма да може да участва заради заболяване. В играта „Влез в тима на шампиона“ неговите състезатели ще бъдат ръководени от българската ски легенда Мария Киркова, оповестяват от управата на курорта. Тя ще се бори да притегли най-хубавите скиори, които да се изправят отборно с против отбора на Марк Жирардели. Най-бързият играч измежду всички тях, в играта „ Влез в тима на първенеца ”, ще завоюва премия сезонна карта за Банско.

Играта „ Открий злато в лифта ” ще зарадва над 100 гости на курорта. Всеки, който се качи на лифта ще има опция да завоюва специфични златни продукти от Fibank. За част от тези, които не ударят джакпота ще има утешителни награди – първокласни зимни продукти и коктейли.

Специални посетители на снежния празник ще бъдат хитовата певица Гери Никол и балет „ Нова ”. Музикалната стратегия ще стартира навръх обяд на сцената под писта „ Томба ”. Водещ на събитието ще бъде Део, който ще заразява с положително въодушевление благодарение на диджей Sprite.

Всички искащи да се включат в игрите по случай старта на сезон 2018/2019 могат да се запишат авансово на www.banskoski.com и да потвърдят присъединяване си на място в утринните часове на Бъндеришка поляна.

След празничния снежен ден празненството ще продължи на площада в центъра на града с музика, танци и специфичните гозби на Ути Бъчваров.
Най-успешният български курорт чака извънредно мощен сезон. За поредна година Банско ще одобри стартове от Световната купа. От 22 до 24 февруари 2019-а в курорта идват най-хубавите състезатели в алпийските ски при мъжете за алпийска композиция, супергигантски слалом и великански слалом.

Само преди дни бижуто на Пирин – Банско получи следващ приз от Академията на международните ски награди в Кицбюел. По този метод топ курортът се подреди измежду 26-те най-предпочитани дестинации на планетата. Българският курорт е и измежду 8-те на планетата, които имат 6 наградата от общо 6 издания на Световните ски награди.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР