За поредна година Младежки дом – Враца ще отбележи Международния

...
За поредна година Младежки дом – Враца ще отбележи Международния
Коментари Харесай

Хепънинг и 3-дневен киномаратон във Враца за Международния ден на младежта

За поредна година Младежки дом – Враца ще означи Международния ден на младежта. От 2000 година 12 август е денят, в който младите по целия свят се сплотяват в името на своите дела. България се причислява към тази самодейност през 2007г.
В партньорство с ученическия общински съвет, Младежки дом провежда във Враца 3-дневен вечерен киномаратон и хепънинг във връзка празника. Безплатните прожекциите са на 11, 12 и 13 август от 21 часа на терасите пред Младежки дом. Желаещите ще могат да гледат „ Борг и Макенроу” /Швеция, Дания Холандия/, „ Да бъдеш Астрид” /Швеция, Дания/ и „ Книжарницата” /Испания, Англия, Германия/.
Хепънингът ще се състои пред Сувенирната палата от 11 часа на 12 август.
„ Денят на младежта е дъгата в сивите, сериозните и скучни дни на „ големите”. Това е момент от безкрайност, в който всеки един юноша се усеща специфичен, разкрива своя потенциал…нещо повече – трансформира своите мечи в действителност!”, обявиха уредниците.
Предвид изключителната епидемиологична конюнктура в страната, апелът им към всички присъстващи е да съблюдават отдалеченост.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР