За поредна година Любо Киров поднесе незабравим концерт за своята

...
За поредна година Любо Киров поднесе незабравим концерт за своята
Коментари Харесай

Любо пее на една сцена с Рафи и Свилен от Остава

За поредна година Любо Киров сервира паметен концерт за своята аудитория в Hacienda Beach. Големият български музикант съумя да препълни дребния плаж на Лозенец по време на своето присъединяване. Стотици пяха и танцуваха дружно със специфичната звезда на вечерта.

Феновете се забавляваха с огромните шлагери на някогашния вокал на група Те, а аплодисментите не спираха през цялата нощ. Любо извърши части от третият му независим албум Както преди, както и ремикси на по-известните си сингли.

Концертът докара в морското заведение и неговите сътрудници Рафи и Свилен от Остава. Изпълнителят незабавно ги предложения на сцената и музикантите заоформиха същинско трио. Музикалната интерпретация ще се запомни с бисовете, които потвърдиха, че към момента има огромен интерес към качествената българска музика.

Лятото в Hacienda Beach продължава с цялостна мощ. На 16 август Графа ще има собствен независим концерт на сцената в Лозенец. На 21 август феновете на черната музика ги чака извънредното клубно присъединяване на Ъпсурт.

Снимка: Владо Василев
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР