За поредна година коледен базар се организира от Пловдивските Ротаракт,

...
За поредна година коледен базар се организира от Пловдивските Ротаракт,
Коментари Харесай

Ротарианците с Коледен базар

За поредна година коледен базар се провежда от Пловдивските Ротаракт, Интеракт клубове.

Желаещите да се включат могат да го създадат от 14.12 до 17.12 в Мол Пловдив етаж +1 (срещу магазин Комсед). На 14 Декември ще сме там от 18:00 до 21:00, а на 15, 16 и 17 Декември от 10:00 до 21:00 ч.

Тази Година нашата идея е набиране на средства за МЦ за рехабилитация и спортна медицина I Пловдив ЕООД. (бивш състезателен диспансер).  Това е център, който е уникален в града. Голяма част от здравното съоръжение е морално остаряло и се нуждае от замяна. Сградният фонд също би трябвало да се обнови и ремонтира.

Необходимостта от модерна спортно-медицински база, която да покрие високите упования на спортните клубове, треньорите и спортистите от Пловдив и региона, както и на всички, които употребяват спортните бази на града за тренировки и подготовка за национални и интернационалните надпревари е огромна. Това е място, което е помогнало на генерации пловдивски спортисти да популяризират града и страната ни на най-високи конгреси “.

Нека покажем своята съпричастност и поддръжка за възобновяване на Спортния диспансер. Събраните средства ще бъдат за реновиране на материално-техническата база.

С един дребен жест можем да създадем толкоз доста!
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР