За поредна година хегемонът в българското първенство Лудогорец ще остане

...
За поредна година хегемонът в българското първенство Лудогорец ще остане
Коментари Харесай

ЦСКА излъга Лудогорец в Разград за Купата на България

За поредна година хегемонът в българското състезание Лудогорец ще остане надалеч от опцията да завоюва Купата на България. Шампионите бяха тотално обезвредени от кандидата в Първа лига ЦСКА и " алените " изхвърлиха " орлите " от шампионата след триумф с 1:0, и то в Разград.
Единственото попадение в мача беше дело на Рубен Пинто в 31`, откакто халфът прати същински снаряд от 20 метра, с който направи Ренан беззащитен. През второто полувреме Лудогорец по този начин и не съумя да се върне в мача, а " алените " изковаха подобаващ триумф.
Възпитаниците на Любослав Пенев изиграха тактически страховит дуел. След попадението ЦСКА заигра фантастично в отбрана и съвсем не остави шансове на противника за гол. " Червените " оставиха единствено няколко половинчати шанса за Лудогорец, само че Бодуров и Томаш действаха мощно в отбрана и на два пъти блокираха Клаудио Кешеру, който единствен от офанзивните футболисти на домакините се запомни с по-дейна игра.
В края ЦСКА можеше да си обезпечи и по-добър триумф, само че Евандро направи сериозен пропуск. Това можеше да коства скъпо на тима, откакто в 90` Вандерсон остана самичък против вратаря, само че нападателя удари греда.
Подробности за мача Лудогорец - ЦСКА четете в SportLive.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР