За поредна година Бони си пожелава здраве по повод рождения

...
За поредна година Бони си пожелава здраве по повод рождения
Коментари Харесай

Бони все още не може да повярва, че удари 50-ака

За поредна година Бони си пожелава здраве във връзка рождения й ден. За нея то е най-важното като добавя, че е добре да има и доста участия, изпълнени с положителна сила, забавление и купонджийство. Признава, че към момента има неосъществени стремежи и допуска, че евентуално не им е пристигнало времето.

 

Определя като максимален подарък опцията да е дружно с най-близките си другари на празника. Понякога се радва и на инцидентни срещи. Няма материални искания и в никакъв случай не е казвала какво желае, само че постоянно е била прелестно изненадвана. Макар към този момент да е много огромно дете, към момента се радва на дарове. Спазва максимата, която е чувала от възрастните хора, че рождените дни би трябвало да се честват радостно и шумно, с цел да бяга злото.

Печели парите си от 12-годишна – оттогава работи с оркестри. Парите отивали при двамата й братя, а за нея, каквото останело. Никога не се е сърдила, тъй като желала да работи и да печели с труд. На 13 години към този момент си купувала сама тетрадки и учебници, даже и облеклата. Имала си и джобни. На по-късен стадий почнала да се грижи и за родителите си. 

 

Вярва в това, че животът на всеки е предначертан, само че е безапелационна, че не трябва да разчитаме единствено на това, а би трябвало и ние да създадем нещо.

Старае се да не помни неприятните моменти в живота си и постоянно е положително настроена. Върви напред, без да отдава особено значение на компликациите.

 

Определя любовта като едно от най-важните неща в живота, тъй като без нея човек не може да живее. Специално за нея, тя е всичко, когато не е объркана с нечисти неща, искания, заболели упоритости, ограничавания, сметки и пазарлъци.

 

След петилетка вижда себе си по-успяла от в този момент, с още шлагери и албуми. Предполага, че ще бъде прелестна модерна баба, само че се надява щерка й Михаела първо да приключи магистратурата си и по-късно да мине към основаването на семейство.

 

Преди да загуби родителите си, постоянно спазвали традициите за Коледа и Великден, които очаквала с неспокойствие. От дете пособия на майка си в приготвянето на ястията – от погачата до сармите. Сега още веднъж готви – за двете с щерка й.

Източник: Уикенд

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР