За поредна година Благоевград бе домакин на турнира по футбол

...
За поредна година Благоевград бе домакин на турнира по футбол
Коментари Харесай

Награди и наситени емоции за финала на „Купата на Coca-Cola” в Благоевград

За поредна година Благоевград бе хазаин на шампионата по футбол „ Купата на Coca-Cola ”. В конкуренцията взеха присъединяване 21 тима, като Благеовград бе показан от тимовете на III ОУ „ Димитър Талев ”, ПМГ „ Акад. С. Корольов ”, IX ОУ „ Пейо Яворов ”, VI СУ „ Иван Вазов ” и СОУИЧЕ. Включих се още тимове от Сандански, Гоце Делчев, Сатовча, Кресна, Гърмен, оповестиха от Община Благоевград.

Победител в първите игри от зоналните кръгове, които стартираха в Благоевград стана тимът на III ОУ „ Димитър Талев ”, а второто място бе отредено за ПМГ „ Акад. С. Корольов ”.

Всички печеливши тимове от зоналните стадии отиват на край в град Варна, където ще се борят за присъединяване в Европейското издание на „ Купата на Coca-cola ”, което тази година ще се организира в Сочи, Русия. Финалът на футболния шампионат ще бъде на 8-9-10 юни в град Варна, ОСРК „ Младост “. Партньори на следващото издание на шампионата „ Купата на Кока-кола “ са Община Благоевград и „ Кока- Кола “- България. „ Купата на Coca- Cola ” е платформа, която поддържа локалните общности, ориентирана към децата и техните родители. Инициативата е обърната и към развиването на учениците в дейното им присъединяване в спортните игри и към обществените им умения.

Срещите се организираха на два терена, на спортната площадка в „ Арена парк ”, като първите мачове започнаха в 09:00 часа.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР