За поредна година Българският Младежки Червен кръст избира оригинален начин

...
За поредна година Българският Младежки Червен кръст избира оригинален начин
Коментари Харесай

БМЧК избира оригинален начин да отбележи празника на Св. Валентин

За поредна година Българският Младежки Червен кръст избира автентичен метод да означи празника на Св. Валентин, като запознае подрастващите в цялата страна с заплахите на сексуално-рисковото държание.
В София на 14-ти февруари от 14:00 ч. до 18:00 ч. в градинката пред Народния спектакъл, в особено самостоятелен пункт, искащите да станат част от самодейността, могат да се включат в игрите „ Презерватилов “ и „ Lovebox “ или да завоюват атрактивни награди от „ Колелото на шанса “. Работилницата за валентинки пък е мястото, където всеки може да даде воля на своята креативност и да зарадва обичания човек. Подробна информация по отношение на другите действия на младежката червенокръстка организация ще бъде предоставена по време на така наречен “Бързи срещи с БМЧК”.
През целия ден в редица столични учебни заведения ще бъдат раздавани брошури и осведомителни материали, чиято цел е да се увеличи здравната просвета на младежите, изключително по въпросите на полово излъчените инфекции.
Образователни игри и анкети, съпроводени с осведомителни материали ще бъдат качени и на страниците на БМЧК - София във Фейсбук (https://www.facebook.com/BulgarianRedCrossYouthSofia/) и Instagram (@brcysofia).
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР