За поредна година авторитетният конкурс Най-добра българска фирма на годината“

...
За поредна година авторитетният конкурс Най-добра българска фирма на годината“
Коментари Харесай

Стартира шестото издание на конкурса „Най-добра българска фирма“

За поредна година авторитетният конкурс „ Най-добра българска компания на годината “ ще отличи най-успешните български компании. 

Инициатор на плана е Fibank (Първа капиталова банка), а задачата на състезанието е да концентрира публичното внимание върху образците за резистентен бизнес, откроявайки положителните бизнес хрумвания и практики. Конкурсът цели да подтиква развиването на българското предприемачество и да стимулира компаниите да бъдат още по - конкурентноспособни и новаторски.

Във фокуса на журито ще бъдат фирмите, които демонстрират благоприятни условия за справяне в конкурентна среда, капацитет за нахлуване на нови пазари, стабилно развиване и иновативност. В състезанието могат да вземат участие компании, които имат български капитал, български мениджмънт и съставляват български бранд – и трите условия за наложителни за претендентите.

Членове на журито са водещи имена от бизнеса и медийните среди у нас: Васил Христов – изпълнителен шеф на Fibank, Венелина Гочева – притежател и шеф на Медийна група България, Лъчезар Богданов - ръководещ сътрудник в „ Индъстри уоч “, финансистът Емил Хърсев, социологът Кънчо Стойчев, президент на международната Gallup International Association, и основният редактор на сп. “Forbes ”-България Йордан Матеев.

Категориите, в които ще се състезават фирмите, са: микро и дребна компания, междинна и огромна компания, както и започващ бизнес. Освен тях, както всяка година ще бъде присъдена и специфична премия на публиката, която ще би трябвало да избере своя любимец всред присъединилите се в състезанието.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР