За пореден уикенд Неймар не бе в Париж, а прекара

...
За пореден уикенд Неймар не бе в Париж, а прекара
Коментари Харесай

Неймар купонясва в Барселона с тайнствен модел /снимки/

За следващ уикенд Неймар не бе в Париж, а прекара времето си в Барселона. Там бразилецът още веднъж купонясва с някогашния си антураж, както и със съотборника си в националния тим на Бразилия Артур.
Звездата на ПСЖ лекува контузия и по тази причина бе освободен от отговорности, до момента в който неговият отбор продължаваше с успехите в домашната Лига 1, след 2:1 като посетител на Брест.
Неймар бе видян в добре прочут хотел в Барселона, където клубът провежда вечеря за играчите и хората от щаба на Ернесто Валверде.
Освен с антуража си и Артур, Неймар бе в компанията на малко известна до момента испанска моделка. Името й е Ноа Саес и към този момент се приказва, че тя е новата другарка на бразилеца.
Родената в Малага моделка, показа фотография с Неймар от хотела, след което и от нощен клуб. Според част от испанските медии, двамата даже са имали връзка, до момента в който бразилецът бе състезател на "Барса ".
Заради травмата си Неймар няма да вземе присъединяване и в другарските мачове с Аржентина и Южна Корея по време на паузата за националните тимове, само че се чака да бъде подготвен за игра при възобновяването на клубните мачове след две седмици.
Неймар изигра пет от досегашните 13 мача на ПСЖ в Лига 1, само че има четири гола на сметката си – с по един по-малко от Килиан Мбапе (в седем мача) и Мауро Икарди (в шест мача).
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР