За пореден случай на домашно насилие в Русенско съобщава dunavmost.com.

...
За пореден случай на домашно насилие в Русенско съобщава dunavmost.com.
Коментари Харесай

Чудовищно: Мъж преби с тръба бременната си съпруга, тя пометна

За следващ случай на домашно принуждение в Русенско оповестява dunavmost.com.

На 26 февруари към 16:14 часа в полицията са постъпили сигнали за потърпевши при скандал и побой в село Табачка. На тел. 112 се е обадила 36-годишна жена, която обяснила, че е била ударена от мъжа си /26 г./, с който живее на фамилни начала, с железна тръба в региона на корема и защото била бременна в третия месец, имала болки и не се чувствала добре.

Имало сигнал и от мъжа, който също се оплакал, че е потърпевш, откакто е бил ударен от дамата с лопата.

На място са изпратени чиновници на районното ръководство в Две могили, които изяснили, че сред двамата зародил скандал, на който участвал и 16-годишен юноша, наследник на 36-годишната. При абсурда, дамата блъснала мъжа си няколко пъти в гръдния панер с права лопата, а той от своя страна ѝ нанесъл удар с железна тръба в региона на корема. После и двамата подали сигнали на тел. 112.

26-годишният бил откаран в незабавно поделение на болница „ Канев “, където при обзор е изяснено, че вследствие на ударите е получил фрактура на израстъци на лумбален прешлен, само че той отказал хоспитализация и бил освободен за домашно лекуване. Жената е откарана в АГ-центъра на болница „ Канев “ за оказване на нужната здравна помощ и след това от болничното заведение са уведомили, че се е стигнало до преустановяване на бременността.

Случаят е документиран в районно управление (на МВР) – Две могили, като е почнала работа, като е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР