За пореден случай на домашно насилие съобщават от полицията във

...
За пореден случай на домашно насилие съобщават от полицията във
Коментари Харесай

Задържаха 34-годишен, бил и заплашвал с убийство бременната си приятелка

За следващ случай на домашно принуждение оповестяват от полицията във Велико Търново. Задържан е 34-годишен мъж, който е удрял и заплашвал с ликвидиране бременната си в деветия месец другарка.

Случаят е от нощес, когато сигнал в полицията в Горна Оряховица подава жена от стражишкото село Кесарево, че бременната ѝ в деветия месец щерка е бита и заплашвана с ликвидиране от мъжа, с който живее на фамилни начала в селото.

Мъжът редовно злоупотребявал с алкохол и неведнъж е посягал физически на пострадалата, оповестиха от полицията. Снощи сред двамата е зародил следващия скандал с принуждение. Бременната потърсила помощ от татко си, към който 34-годишинят мъж отправил закана за ликвидиране.

Мъжът е арестуван, формирано е досъдебно произвеждане. 

Районният съд в Павликени наложи мярка " задържане под стража " на мъж от същия град, който на обществено място със закани за ликвидиране и физическо принуждение е желал от жена си да отдръпна заявката си против него. Жената е имала заповед за отбрана от домашно принуждение. 

По самодейност на регионалния шеф на Велико Търново през днешния ден следобяд ще се организира кръгла маса за предварителна защита на домашното насилие и съгласуваност сред институциите при реализиране на протекция. 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР