За пореден случай на агресия срещу животно съобщи bTV: мъж

...
За пореден случай на агресия срещу животно съобщи bTV: мъж
Коментари Харесай

Камери уловиха как млад мъж удря и рита котка пред магазин

За следващ случай на експанзия против животно заяви bTV: мъж удря и рита котка пред магазин в Радомир. Охранителните камери са записали случая.

Кашпата пред магазина е била едно от обичаните места на котката, която е била бременна. Именно там млад мъж, който е в компанията на други мъже, хваща котката и безусловно я удря в земята, а по-късно е я рита.

Мариана Андреева е подала сигнала и е качила клипа в обществените мрежи. По думите ѝ бездомната котка е там от няколко месеца и е доста гальовна и блага.

Котката е била в тежко положение, с контузия на коремната област и сериозен кръвоизлив. Спешно е оперирана, а кървенето е спряно. В момента е в устойчиво положение и се усеща все по-добре. Загубени са обаче котетата, които е носила. Загубена е и матката на животното, която е била раздрана при удара. Следващите интервенции са с желанието животното да се възвърне от шока, който е претърпяло, сподели ветеринарният доктор, който се грижи за него

Хората, които работят в магазина, събират пари за нейното възобновяване.

Полицията към момента проверява случая. Лицата, записани от камерите, не са престъпно проявени. Ако бъдат приети за отговорни, могат да получат до 3 година затвор и санкция сред 1000 и 5000 лева.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР