За пореден пети сезон, Christian of Roma е партньор на

...
За пореден пети сезон, Christian of Roma е партньор на
Коментари Харесай

Биляна Йотовска и фолк-певецът Галин на една сцена

За следващ пети сезон, Christian of Roma е сътрудник на грандиозното събитие. Есенно-зимното издание на стилния конгрес даде изява за гения, освен на дизайнери и стилисти, а и на топ-коафьори. В заключителната вечер, осем шоу-програми обраха аплодисментите на публиката. В тях бяха показани водещите марки BES, Mi Amante, Sexy Hair, L`anza и Kaddiffe от Magama.

Водещи български и международни фризьори превзеха сцената. Талант, хубост, ексцентрични хрумвания, невероятни превъплъщения, всичко това бе единствено част от атрактивните спектакли, които превзеха публиката на стилното събитие. Творческият шеф на BES, Милано, Северио Палма за следващ път остави всички без мирис.

“Магията”, в която италианския виртуоз потопи публиката бе допълнена от 5 хубавици, печелили трофеи за хубост. Как всеки усеща изкуството и какво можеш да направиш с гения си, сподели стилистът на Първата дама. Ексцентричност, невероятни визии, завладяващи танци, показа Mi Amante на сцената на SFW. Динамиката на улицата предизвика в Sexy Hair шоуто на Асен Налбантов и Владимир Атанасов.

Те провокираха публиката със буен танц на стълб. Сцената на “Война на косите”, Чикаго се оказа дребна за чаровната Цвети Михайлова, по тази причина моделите на Биляна Йотовска придвижиха публиката на стилната седмица в кабаре “Мулен руж”.

Фризьорите от новия салон в фамилията на Christian of Roma, Code Beauty, обраха аплодисментите на присъстващите, дружно със своите звездни другари и клиенти, които сътвориха провокативно шоу в искрящи цветове. Звезден прахуляк по сцената поръсиха балет “Фънки мънкис” дружно с коафьора Огнян Филипов. С доста танци, въодушевление и гений, стилните и елегантни прически с дребни промени, се трансфораха в акцент на клубно празненство или морски ваучър под звездите.

С роклите на Tonena Fashion House бе показано шоуто „ Широко затворени очи”. В него чаровната, постоянно усмихна и доста надарена Емилия Балталиева от екипа на L`Anza, България, провокира участници и посетители, като стилизира публична прическа с лента на очите. Източната магия срещна кадифената хубост на сцената на SFW. Гостите на стилното събитие станаха очевидци на премиерата на Kadiffe Chocolate, показана от виртуозите на авангардните прически, Хидеказу Хаяши и Кенянг от Япония.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР