За пореден път врачани се изумяват от наглостта на шофьорите

...
За пореден път врачани се изумяват от наглостта на шофьорите
Коментари Харесай

Поредното нагло паркиране! Врачани се оплакват от некадърни шофьори

За следващ път врачани се изумяват от наглостта на водачите в града и тяхното неспособно паркиране, научи организация BulNews. За случая алармира четец на медията ни в рубриката „ Ти, репортерът “.
Изуменият жител ни изпрати фотография от улица „ Вестителят “, на която се вижда по какъв начин лидерът на лек автомобил „ Пежо “ е спрял неточно по отношение на другите участници в придвижването и е затиснал входната врата към къщата.
Според нашия четец, в случай че се наложи да пристигна кола за спешна помощ и да се употребява носилка, то това би било невероятно. Това не е единственото несъображение от страна на паркиралия. Водачът на френското возило е затиснал и крана за централната вода, което би се оказало проблем при положение на нужда от прекъсването ѝ. Очевидно е, че целият тротоар е ангажиран от автомобила и на пешеходците се постанова да вървят по пътното платно, което е причина за пътен случай.
Гражданите на града под Околчица не стопират да се изумяват на безумни обстановки по улиците, които са част от всекидневието им. Напълно наясно са, че органите на реда физически няма по какъв начин да глобяват всеки погрешно паркирал, само че се надяват най-малко водачите да си извадят поука.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР