За пореден път вандали потрошиха стъклата на спирки на градския

...
За пореден път вандали потрошиха стъклата на спирки на градския
Коментари Харесай

Вандали потрошиха спирки във Варна

За следващ път вандали потрошиха стъклата на спирки на градския превоз във Варна. Те са счупили и мониторите на някои от автоматите за продажба на билети.

Варна

Спирките във Варна бяха сменени преди 3 години по Проекта за интегриран градски превоз. Много от тях нееднократно са ставали обект на вандализъм, като спирка " Средношколска ", чиито стъкла са изпочупени за следващ път.

Заради набезите на хулиганите, хората по спирките не могат да чакат на завет, до момента в който пристигна рейсът им. А разрушените и пръснати на всички места стъкла, които няма кой да почисти с дни, могат да наранят минувачите.

От Община Варна обявиха, че спирките се поддържат от компания концесионер, която за своя сметка би трябвало да в профил вредите. Вандалските прояви обаче могат да бъдат понижени, в случай че има видеонаблюдение. Подобна мярка е планувана във втората фаза на Проекта за интегриран градски превоз.
 Остър е дефицитът на коли за спешна помощ във Варна Остър е дефицитът на коли за спешна помощ във Варна
Целият автопарк на варненската незабавна помощ има потребност от замяна. Линейките изминават над 1 милион километра годишно и към този момент са в много окаяно състояни...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР