За пореден път ул. Даме Груев ще бъде затворена днес

...
За пореден път ул. Даме Груев ще бъде затворена днес
Коментари Харесай

Нова ВиК авария затваря Даме Груев

За следващ път ул. " Даме Груев " ще бъде затворена през днешния ден поради повреда на магистрален тръбопровод. Движението се стопира в сектора сред ул. „ Иван Гарванов “ и ул. „ Братя Бъкстон “ за целия работен ден от 9,30 до 17 часа, предизвестиха от Общинското дружество „ Организация и надзор на превоза “. Автобусите по линия №37 ще вървят по обходен маршрут.

През ноември трафикът по тази улица беше блокиран, откакто се спукаха тръбите. Повредите на " Даме Груев " се случват към този момент няколко пъти в последните месеци. Това е една от аргументите общинските съветници от Патриотичен фронт да упорстват към този момент три години за реорганизация на улицата и замяна на остарелия тръбопровод.

Според информацията на Община Пловдив планът е направен и включва два стадия - главен ремонт в съществуващата улична регулация и уголемение на пътното платно. Засега няма изясненост дали в бюджета ще бъдат планувани средства за реконструкцията за 2019 година и дали ще стартира ремонт.

Преди две години ул. " Даме Груев " беше заложена в финансовата стратегия на Община Пловдив със сумата от 3 млн. лв., от която не беше усвоен нито един лев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР