За пореден път таксиметровите шофьори в Пловдив недоволстват срещу паркирани

...
За пореден път таксиметровите шофьори в Пловдив недоволстват срещу паркирани
Коментари Харесай

Таксиметрови водачи недоволстват: Шофьори всекидневно ползват стоянките за безплатен паркинг

За следващ път таксиметровите водачи в Пловдив недоволстват против паркирани коли по отредените за таксита стоянки. Поредният сигнал за погрешно спрели коли, прекарващи часове по стоянките, постъпи в редакцията на TrafficNews .

Адресът е ул. " Иван Вазов ", а таксиметровите водачи споделят, че това е всеобща процедура и местата отредени за тях биват употребени като безвъзмезден паркинг от водачите, което попречва работата на сектора.

Шофьорите с цивилни коли не престават да се скатават от Синя зона и стопират на местата отредени за таксита, а санкциите много постоянно им се разминават. Паркирането по такси стоянките, принуждава таксиметровите да паркират на други места, което постоянно им носи санкции.

Тежкотоварните коли вид " паяк " правят единствено оперативната активност по репатриране на погрешно паркирали коли, без значение от това какво нарушаване са направили водачите. Самата констатация на нарушаването се прави от представител на службите за надзор, каквито са КАТ и „ Общинска полиция ".

Напомняме на водачите, че в Пловдив глобата за паркиране в региона на автобусните спирки на градския превоз, стонки за таксита, пред контейнерите за боклук или пред входовете на публични здания и в пешеходните зони е 50 лв..

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР