За пореден път ставаме свидетели как БСП живеят в друга

...
За пореден път ставаме свидетели как БСП живеят в друга
Коментари Харесай

ГЕРБ: БСП живеят в друга паралелна вселена

За следващ път ставаме очевидци по какъв начин Българска социалистическа партия живеят в друга страна, друга паралелна галактика. Това сподели депутатът от ГЕРБ Александър Иванов, откакто Българска социалистическа партия внесе вота на съмнение, съобщи кореспондент на БГНЕС.
Според него Българска социалистическа партия са можели да си зададат въпроса и да си създадат простата какъв брой пари държавното управление на „ Борисов “ 3 са дали повече за опазването на здравето и за реформирането на здравноосигурителната система в България. „ Колко лечебни заведения високотехнологични бяха открити, преоборудвани, какъв брой пари се дадоха за разкриването на нови онкологични отделения и за лекуването на онкологичните болести на българите”, сподели той. Александър Иванов уточни и процедурата, която тече за колите за спешна помощ за Бърза помощ.
Обвяната промяна от Министерство на здравеопазването търси необятен консенсус. „ ГЕРБ и „ Обединени патриоти “ са единственото държавното управление досега, което признава, ангажира се с тези проблеми и цели и е приело приоритет подобряването на здравния достъп, на здравната системата за българските граждани”, сподели той.
Припомняме, че през днешния ден (15 октомври) Българска социалистическа партия внесе избор на съмнение против кабинета „ Борисов 3 “ в бранш „ Здравеопазване “. Това е третият избор на съмнение против кабинета „ Борисов 3 “. Социалистите сами внесоха настояването без да организират съвещания с другите политически обединения. От столетницата организираха редица срещи с лекарски и пациентски организации, с Националното съдружие на общинските лечебни заведения, с представители на общопрактикуващи лекари, на групите от хора, наранени, както от настоящето положение на опазването на здравето, по този начин и от бъдещата промяна, която оферират ГЕРБ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР