За пореден път се прочухме с това, че очакваме някой

...
За пореден път се прочухме с това, че очакваме някой
Коментари Харесай

БСП няма да подкрепи кандидатурите на ГЕРБ и ПП за еврокомисар

" За следващ път се прочухме с това, че чакаме някой различен да ни дефинира кой ще бъде българският еврокомисар. Това става, когато предложиш двама индивида, оставаш другите да избират кой да бъде. Ето едно екзотично предложение - всяка от шестте парламентарно показани партии да издигне своя кандидатура ", съобщи през вчерашния ден Георги Гьоков, народен представител от ПГ " Българска социалистическа партия за България ". 
Според него номинациите са борби вътре в ръководещата коалиция. Гьоков беше безапелационен,  че ГЕРБ са първа политическа мощ и логиката демонстрира, че те би трябвало да посочат еврокомисаря.
По отношение 3-процентовия недостиг в Бюджет 2023, той означи, че той е самоцел, тъй като тези 3% са заложени в Маастрихтските критерии за влизане в еврозоната, които другите европейски страни са зарязали още преди КОВИД-19.
" Финансите на страната в никакъв случай не са били в подобен безпорядък, по средата на годината да няма бюджет, обществените заплащания би трябвало да бъдат увеличени. Дефицитът ще бъде спазен, само че ще е за сметка на хората ", предизвести Георги Гьоков.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР