За пореден път Радан Кънев върви по стъпките на предшественика

...
За пореден път Радан Кънев върви по стъпките на предшественика
Коментари Харесай

Радан Кънев пак предаде България


За следващ път Радан Кънев върви по стъпките на предшественика си Светослав Малинов, някогашен евродепутат от ДСБ, поради който хиляди български водачи губят работата си след приемането на пакета Мобилност. Кънев даже го задминава при измяната на българските ползи.

Първият път Радан Кънев извърши поръчка на „ зелените “ и изиска Европейският парламент да одобри петиция за прекъсване на строителството на автомагистрала „ Струма “.

Еколозите от десетилетие лобират за швейцарската компания Амберг, която да построи тунел с дължина над 15 километра през Кресненското дефиле. Общата стойност на оборудването е 1,3 милиарда евро.

Но Екологичен потенциал отхвърли настояването на Кънев, което щеше да докара до връщане от България на Европейска комисия на 1 милиард и петстотин милиона лв..

Ако това се беше случило, в околните няколко години в страната нямаше да бъде построена нито една автомагистрала повече.

Сегашното второ изменничество е от началото на тази година и още веднъж е по поръчка на съдружните сътрудници на ДСБ – „ зелените “.

Този път Кънев предизвика наказателна процедура против България поради Натура 2000.

Страната ни е измежду рекордьорите по територии в Европейски Съюз, включени в Натура 2000 – 35% от площта на България е в предпазени зони.

В тези зони е лимитирана човешката и капиталова активност. По този метод са блокирани 700 000 частни парцели и са ощетени 1 100 000 притежатели на земи.

Само за няколко години през предходният програмен интервал, сякаш за запазване на биоразнообразието, са усвоени 700 милиона лв. от еврофондове и държавният бюджет. Голяма част от тези пари потъват в джобовете на „ еколозите “.

А Радан Кънев упорства Европейската комисия да принуди България да наложи още по тежки и рестриктивни ограничавания в Натура 2000.

Всичко тези дейности на Кънев са на фона на рецесията с ковид, увеличаващата се безработица, неналичието на вложения, свитото ползване и тежкото състояние на хиляди компании.

Но да ни е жив и здрав евродепутатът Кънев от „ Демократична България “ и ДСБ и дълги години постоянно да си взема заплатата в Брюксел. С такива като него страната ни надалеч няма да стигне.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР