За пореден път протест с искане за смяна на системата

...
За пореден път протест с искане за смяна на системата
Коментари Харесай

Протестиращите във Видин поискаха оставката на цялото правителство /снимки/

За следващ път митинг с искане за промяна на системата се организира във Видин, откакто автошествие имаше и предходната седмица. Участниците се разграничават от всевъзможни партии и споделят, че сами са се организирали в обществената мрежа.
Протестът е против високите цени на горивата, въвеждането на по- висок налог за старите коли и препоръчаната смяна на застраховките „ Гражданска отговорност “. Въпреки, че едно от настояванията, което беше оповестено предходната седмица - оставката на вицепремиерът Валери Симеонов, поради обидата му към майките на деца с увреждания към този момент е реалност, споделят че това не е задоволително.
Вече слагат претенции за оставка на цялото държавно управление. Протестиращите, които множеството са и участници в самодейността за автомагистрала до Видин, оповестиха че са и против локалната власт, която съгласно тях не е подхванала нужните дейности, с цел да започват тръжните процедури за строителството на пътя в сектора на територията на област Видин.
Протестиращите потеглиха от бул. "Панония " на изхода на града в посока "Дунав мост-2 ", минаха през центъра на града и към паметника на "Скърбящия боец " до жп гарата.
Протестиращите се отбиха до паркинга на община Видин, където всички участници възпламениха по една свещ в памет на жертвите на пътно- транспортни катастрофи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР