За пореден път гримьорът от Косово Aрбер Бътътки ни радва

...
За пореден път гримьорът от Косово Aрбер Бътътки ни радва
Коментари Харесай

Младоженецът не разпознава: булката преди и след сватбен грим (нови снимки)

За следващ път гримьорът от Косово Aрбер Бътътки ни радва с невероятни трансформации: това е третата сбирка от невероятни фотоси на булки преди и след брачен грим.

Този път гримьорът в действителност надмина себе си и трансформира булките в същински приказни принцеси! Убедете се обаче сами. И ние, както нормално, се надяваме, че ухажорите на тези девойки няма да припаднат тъкмо пред олтара. От благополучие, несъмнено!

Aрбер Бътътки е гримьор от Косово, който е профилиран в булчински грим. Той споделя най-хубавата си работа в обществените мрежи, като демонстрира фотоси преди и след работата си. Мъжът съумява да преобрази коренно клиентите си, като им сътвори съвременен и изтънчен грим.

По-рано към този момент пуснахме сбирки с най-ярките образци за грим на Арбер, през днешния ден дано разгледаме някои по-интересни творби.

2.

3.

4.

5.

От предходната ни публикация почитателите на Арбер в обществените медии набъбнаха с над 100 000. „ Когато срещна клиентка, първото нещо, което запитвам, е за какъв мотив се гримира. И тогава задавам уточняващи въпроси: да вземем за пример момичето желае ли да наподобява естествено или е по-близо до трагичен облик.

И, несъмнено, би трябвало да видя сватбената рокля. Дизайнът и детайлите му разкриват визията, към която се стреми булката, даже и самата тя да не го осъзнава. Освен това деликатно проучвам чертите на лицето на моите клиенти ”, споделя гримьорът.

6.

7.

8.

9.

10.

Арбер искаше да бъде гримьор от детството си, само че, уви, откакто приключва гимназия, той трябваше да се изправи против фамилната опозиция. „ В нашата просвета мъжете не би трябвало да работят в промишлеността за хубост “, изяснява Арбър. „ Първо трябваше да получа тапия по стопанска система и едвам по-късно съумях да се доближа до фантазията си и да стартира да изучавам грим. ”

11.

12.

13.

14.

15.

 16.

Сега повече от хиляда булки годишно идват в студиото на Арбер и неговия екип. Най-трудният интервал е лятото: през този сезон студиото обслужва до 60 клиента всеки ден. Но екипът на Арбър се оправя.

В него има 15 гримьори и 10 фризьори, като всички той самичък е обучил. Някои са чиновници на цялостен работен ден, други са на свободна процедура. Арбър споделя, че неговото студио може да обслужва до 100 клиенти дневно, тъй че никоя младоженка не остава без булчинска визия.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

На Балканите сватбата е едно от най-значимите събития в живота и там към момента се съблюдават всички обичаи.

Например, вместо картички с предложения, булката и младоженецът изпращат на гостите украсени бутилки вино или ракия. В деня на сватбата, както в Русия, ритуалът за откуп на булката е наложителен: младоженецът, благодарение на другари, би трябвало да премине няколко теста, преди да му бъде разрешено да види булката.

В някои села към момента се резервира обичайният отстрел на ябълки: младоженецът би трябвало да простреля ябълка, висяща на дърво в задния двор на къщата на булката, и едвам по-късно всеки може да отиде на черква.

Браковете се записват в общността (аналогично на службата по вписванията), само че съвсем всички се женят. Е, тогава гостите ще имат празник с незаменими песни и танци под музика онлайн.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР