За пореден път двете компании обединяват усилията си, за да

...
За пореден път двете компании обединяват усилията си, за да
Коментари Харесай

Вива Кредит и Холидей Хироус в обща кауза „Не изхвърляй книжка – подари я“

За следващ път двете компании сплотяват напъните си, с цел да застанат зад нова социално-отговорна самодейност. Този път тя е в поддръжка на деца на възраст от 3 до 10 години от фамилии в неравностойно състояние. Целта е да се насърчи любовта към четенето и образованието от най-ранна детска възраст.

Съвместната акция ще продължи от 15.07.2018 година до 31.08.2018 година Целта е да обезпечи минимум 5000 детски книжки. Те ще бъдат добавени в коледните пакети с хранителни артикули, предопределени за фамилии с финансово усложнение, обезпечени от Холидей Хироус.

Всички искащи могат да се включат в идеята и да дарят нови или използвани книжки от персоналната си библиотека, като посетят някой от 49-те офиса на Вива Кредит в цялата страна в периода на акцията. Всеки донор ще получи и документ за присъединяване си в акцията, който ще му даде право и на отстъпка в размер на 30% от главницата, в случай че реши да употребява финансова услуга на компанията.

Партньорството сред Вива Кредит и Холидей Хироус в България продължава към този момент втора година. За това малко време двете компании проведоха няколко сполучливи акции и начинания, които оказват помощ на същинските хора от фамилии в потребност да се почувстват по-спокойни по време на празници.

Тази акция е с фокус върху детското обучение и развиване на децата в тези фамилии.

Инициативата се реализира и с медийната поддръжка на БГ Радио.

Повече за акцията, както и за адресите на обектите, в които може да дарите брошура, ще откриете тук: vivacredit.bg

За Вива Кредит:

Вива Кредит е един от водачите на пазара на небанковия финансов бранш в България. Компанията поддържа същинските хора в сремежа им да осъществят своите проекти и фантазии, като обезпечава финансови решения при всяка потребност.

Повече от 6 години Вива Кредит оперира на българския пазар, като част от Management Financial Group (MFG) - най-голямия български холдинг в областта на небанкови финансови услуги в Централна и Източна Европа, обхващащ богато портфолио от сполучливи бизнес модели в региона на потребителските заеми, финансиране на микро и дребния бизнес, кредитни карти, цифров бизнес и други различни финансови модели.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР