За пореден път Бойко Рашков лъже и хвърля в общественото

...
За пореден път Бойко Рашков лъже и хвърля в общественото
Коментари Харесай

ГЕРБ ще съди Рашков заради изказванията му по казуса Хемус

За следващ път Бойко Рашков лъже и хвърля в публичното пространство обвинявания без да уточни доказателства за тях! Ето за какво ГЕРБ ще даде на съд Бойко Рашков. Нека потвърди изказванията си в съда или да понесе отговорност за лъжите си. Това се показва в позиция на ГЕРБ във връзка изявленията на вътрешния министър пред медиите.

Днес Рашков бе на разпит в Софийска градска прокуратура по отношение на делото за изпиране на пари, предопределени за ЛОТ-5 от Автомагистрала „ Хемус “. На излизане той съобщи, че към 30-40 % от парите, предплатено преведени за градежа на лотове на аутобана на някои от компаниите, които са се представяли като строители на автомагистрали, са насочвани към една политическа партия и това е ГЕРБ.

" Бизнесът банкрутира, сметките за ток и газ са чудовищни, здравната система е на ръба, приходите на пенсионерите се оказаха по - ниски от обещаните, а Рашков за следващ път се пробва да отклони публичното внимание от проблемите на деня, с дейни мероприятия, тъй като по този начин му е наредил началникът му Румен Радев ", се показва в позицията на ГЕРБ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР