За пореден месец пловдивският Локомотив обира наградите за най-добър треньор

...
За пореден месец пловдивският Локомотив обира наградите за най-добър треньор
Коментари Харесай

Бруно Акрапович: Локо е малко по-далеч от ЦСКА и Лудогорец

За следващ месец пловдивският Локомотив обира премиите за най-хубав треньор и тим у нас. Поради този факт, наставникът на " смърфовете " Бруно Акрапович приказва пред медиите, пред които разгласи, че отборът му към момента изостава от съперниците за купата Лудогорец и ЦСКА.

Ето какво още сподели той:
 БФС с публична позиция за Локомотив (Пловдив) - ЦСКА
БФС с публична позиция за Локомотив (Пловдив) - ЦСКА

Срещата остава по стратегия

" Ако погледнем с какъв състав разполага ЦСКА и Лудогорец, ние сме малко по-далеч . Искам да благодаря на Христо Крушарски, който ни дава тези благоприятни условия. Показахме против Лудогорец дали можем да се конкурираме с тях или ЦСКА. Ако погледнем какви футболисти влязоха в края на мача против Лудогорец, виждаме, че ни трябват играчи. На някои позиции имаме по двама футболисти. Засега съм удовлетворен. Ако намерим футболист, който може да направи тима по-качествен, ще го притеглим.
 Снимка 497240
Източник:

Не желая да разясня желанието на ЦСКА мачът да бъде отсрочен. Това е предписание на БФС . Ние имаме желанието мачът да се играе. Не би трябвало да се разконцентрираш самичък. Готвим се, а на ЦСКА поисквам доста триумф в четвъртък и идващия четвъртък. В неделя обаче - не! Това дали мачът ще бъде отсрочен е разконцентриране, както беше и с Етър . До последно не знаехме дали ще има мач. Всеки би трябвало да се оправя със своите компликации. Трябва да подготвим тима и да се свикне на темп - четвъртък-неделя, както го вършат в Германия.
 Димитър Илиев: Всеки в България признава нашия напредък
Димитър Илиев: Всеки в България признава нашия напредък

" Показахме, че сме съществени и закономерно спечелихме "

Г-н Моуриньо сподели, че тимът ни има качества. За да свикнеш да играеш на огромно европейско равнище, ти би трябвало време. Съдийството в Европа е по-различно. В България някои неща не се свирят, тъй като никой не желае да поеме отговорност . Бирсент Карагарен опита да помогне на тима по един тъп метод. Не се връщам към предишното. Взимам единствено позитивното и виждам към бъдещето. Това е опит, който натрупахме, както и след мача със Страсбург преди година ".

ЦСКА и Лудогорец привлякоха положителни футболисти. Ние и Берое играем прекрасен футбол. Бих споделил, че България е покрай елита на Австрия. Клубният ни футбол се развива . Липсва маркетингът, от който би трябвало да се печели доста повече. Трябва да се поработи по този въпрос, с цел да стане българският футбол по-интересен. Срещу Тотнъм Локомотив игра за България и българския футбол. В Англия в този момент си мислят, че тук се играе прекрасен футбол и е мъчно. Пожелавам това да забележим и против Унгария. Защо да не ги бием и отидем на Европейско състезание? Чувствам се добре в България и се надявам да се класираме ".
 Христо Бонев: Горе главите и напред! Това е единствено началото на триумфите на Локомотив
Зума: Горе главите и напред! Това е единствено началото на триумфите на Локомотив

" Какво да разясня аз? Когато имаме оценката на Жозе Моуриньо "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР