За пореден ден не стихват протестите в страната. Напрежението ескалира

...
За пореден ден не стихват протестите в страната. Напрежението ескалира
Коментари Харесай

Пореден ден на протести в страната

За следващ ден не стихват митингите в страната. Напрежението ескалира поради високите цени на горивата, само че към тази тематика се прибавят и други мотиви за неодобрение.
Пореден ден на митинги: Напрежението във Варна и Перник ескалира В Перник недоволните блокираха кръговото кръстовище, което води към Автомагистрала „ Люлин ” и Автомагистрала „ Струма ”
Голямо шествие и през днешния ден се чака във Варна, където през вчерашния ден се стигна до конфликти. Полицията се намеси, с цел да овладее обстановката. Протестиращите блокираха булеварди и затвориха Аспаруховия мост.

В Перник десетки водачи излязоха на автошествие и блокираха пътния възел Даскалово. Изненадващо протестиращите се насочиха към автомагистрала „ Люлин”, където също се стигна до обсада и конфликти с полицията.

В София протестиращите се причислиха към шествието на майките на деца с увреждания, които за поредна вечер излязоха на улицата с искане на оставката на вицепремиера Валери Симеонов .
Цветанов за митингите: Гражданите да изберат – безпорядък или непоклатимост Зам.-председателят на ГЕРБ през днешния ден разбра, че КЕВР няма общо с цената на бензина
В Добрич протестиращите затвориха пътя за Варна с искане за по-ниски цени на горивата, по-добро качество на живот и по-високи заплати. Протестът е неопределен, а недоволните възнамеряват още веднъж пътни блокади и през днешния ден.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР