За пореден ден Каракачанов коментира и напрежението в село Войводиново.2/3

...
За пореден ден Каракачанов коментира и напрежението в село Войводиново.2/3
Коментари Харесай

Каракачанов с нов коментар за напрежението във Войводиново

За следващ ден Каракачанов разяснява и напрежението в село Войводиново.


2/3 от гетото в пловдивското село Войводиново към този момент е отстранено, следва събарянето и на по-трайните противозаконни постройки - увери министърът на защитата Красимир Каракачнов.
Красимир Каракачнов - министър на защитата: На стотици места в България има сходни противозаконни постройки. Всяка една община би трябвало да си направи стратегия и противозаконните постройки, изключително тези, които са строени от подръчни материали са рискови за живота на хората, които ги населяват би трябвало да бъдат незабавно събаряни. И тук поражда вашият въпрос: „ какво става с това население? " Ми аз мога да ви отговоря доста просто: това, което прави всеки естествен жител в Република България, който работи, изкарва си прехраната, отива, наема си квартира.

Според Каракачанов Европа се е провалила с интеграцията. А тя се изразявала в наливане на пари и в показност. Посочи и каква би трябвало да бъде интеграцията на ромите.
Красимир Каракачнов - министър на защитата: Учиш, работиш, строиш, плащаш налози, усмихваш се на служителя на реда, не пипаш военния и уважаваш съгражданите си. Това е методът за интеграцията.
Красимир Каракачнов ще внесе в Министерския съвет и Национална стратегия за интеграция на ромите.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР