За понеделнично зареждане с енергия - заповядайте новия Плейлист на

...
За понеделнично зареждане с енергия - заповядайте новия Плейлист на
Коментари Харесай

Джулия Робъртс взима уроци по известност, Лени Кравиц благодари на Джони Кеш, а Ариана Гранде - на бившите си

За понеделнично зареждане с сила - заповядайте новия Плейлист на Edna с музикалните части и филмови откъси от миналата седмица, на които си коства да натиснете Play ►.

МУЗИКА

Като на филм



Вместо да отмъщава на някогашните си с ария, Ариана Гранде им благодари с новия си сингъл “Thank U, Next” . Клипът към парчето пресъздава подиуми от комедийни класики като „ Гадни девойки “, „ Професия русокоска “, „ Мажоретки “ и „ Събудих се на 30 “ . След гибелта на рапъра Мак Милър, с който бяха дружно близо 5 години, и раздялата с годеника си Пийт Дейвидсън наподобява, че Ариана намира разтуха в работата – стана ясно, че “Thank U, Next” дава името на нов албум, прекомерно скоро след последната ѝ сбирка от юли тази година “Sweetener”.

Прегръдка по ноти



“Johnny Cash” на Лени Кравиц звучи успокояващо като прегръдка, от която бихме се възползвали в студените декемврийски дни. Имената на Джони Кеш и Джун Картър не са инцидентно упоменати в текста. Когато през 1995 година майката на Кравиц си отива поради рак на гърдата, музикантът е приютен в къщата на продуцента Рик Рубин покрай болничното заведение. По това време там Кеш и Картър записват албум, а когато артистът научава тъжната вест, музикалната двойка е единствената компания, в която Лени се оказва, с цел да го утеши.

За edna именита Коледа



Коледният албум на Джон Леджънд сигурно ще бъде част от саундтрака на празничните ни дни тази година. Колекцията се споделя “Legendary Christmas”, а част от него е джазираното “Have Yourself A Merry Little Christmas” дружно с Есперанца Сполдинг, от което няма по какъв начин да не ви завладее чувство за коледен уют.

КИНО

Игра на кукли



„ Добре пристигнали в Марвен “ е от режисьора на „ Форест Гъмп “ Робърт Земекис и споделя действителната история на различен необикновен воин. Марк Хоганкамп е жертва на нахлуване, която се възвръща с терапия, изграждайки град за кукли в двора си. Малките фигурки съставляват хора от всекидневието му, в това число и него самия, само че настава миг, в който Марк ще би трябвало да бъде самоуверен воин освен в границите на играта. В основната роля е Стив Карел , който чакаме да забележим на огромен екран през януари.

Новото остаряло



Романът на Виктор Юго още веднъж въодушевява за фотоси. Сигурно си спомняте триумфа на пълнометражния филм от 2012 година, само че за разлика от него, „ Клетниците “ на BBC ще бъде минисериал от 6 епизода и без песните от истинския бродуейски мюзикъл. Все още не е ясна премиерна дата, само че знаем разпределението на функциите, измежду които са Лили Колинс като Фантин и Доминик Уест като Жан Валжан .

Дисни и Брана



Кенет Брана още веднъж режисира класическа история, този път с фокус към децата. „ Тайната ба Артемис Фол “ е екранизация по романа на Оуън Колфър , където дребен потомствен изверг ще се пробва да избави татко си и фамилното благосъстояние. За младия Фърдиа Шоу това е актьорски дебют, а от останалите имена разпознаваме тези на Джуди Денч и Джош Гад.

ОЩЕ

Трай, бабо, за почитатели



Джулия Робъртс беше посетител на Елън Дедженерис през миналата седмица, където актрисата получи скоростен урок по известност в Instagram . Причината? Джулия неотдавна се причисли в обществената мрежа и към този момент има единствено 3 милиона почитатели, а водещата – цели 60 милиона. Кадри от екзотични дестинации, форми като на Кардашиян, къс непосредствено от Марта Стюарт, фотоси от детството и остарели другари като Дърмът Мълрони от „ Сватбата на най-хубавия ми другар “ са препоръките, които освен носят лайкове, само че и нещо по-ценно – смях.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР