За подготвяния spin-off (филм, произтичащ от вече съществуващ, но с

...
За подготвяния spin-off (филм, произтичащ от вече съществуващ, но с
Коментари Харесай

Правни проблеми за Hobbs and Shaw с Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм

За подготвяния spin-off (филм, произлизащ от към този момент действителен, само че с акцент върху разнообразни аспекти) на " Бързи и гневни " - Hobbs And Shaw , се приказва от доста време. Той е и една от аргументите Дуейн Джонсън и Вин Дизел да са в обтегнати връзки.

 Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм в Hobbs And Shaw - spin-off на
Първи взор към Hobbs And Shaw с Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм

Скалата дава обещание, че ще бъде забавно, а ние му имаме вяра

Е, фотосите започнаха предишния месец в Лондон и даже получихме първи взор към героите на Джонсън, Джейсън Стейтъм , както и на злодея във кино лентата - Идрис Елба . Всичко ни се коства супер, само че се задава стихия на хоризонта, която може да скапе удоволствието от всичко.

Продуцентът на франчайза за " Бързи и гневни " Нийл Мориц е завел дело против Universal , студиото, което стои както зад " Бързи и гневни ", по този начин и зад Hobbs and Shaw. Мориц счита, че Universal са нарушили устната им сделка и са го измамили.

 Идрис Елба в Hobbs And Shaw с Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм
Идрис Елба потегля по петите на Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм

Вече знаем по какъв начин ще наподобява непобедимият изверг

Нийл Мориц желае да бъде комплициран отпред на плана като изпълнителен продуцент, както съгласно него му е било дадено, или да бъде обезщетен финансово. Според студиото, обаче те имат цялостното право да продължат с кино лентата, без да намесват по какъвто и да било метод Мориц.

 Тайриз Гибсън ще бойкотира „ Бързи и гневни “
Тайриз Гибсън ще бойкотира „ Бързи и гневни “

И още за неволите на артиста

Защото преди да стартират фотосите на Hobbs and Shaw той не се е съгласил с намаляването на компенсацията му. Според Deadline Hollywood, не е ясно какъв брой време ще отнеме разрешаването на този проблем, само че премиерата на Hobbs and Shaw е планувана за август 2019 година
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР