За по-малко от шест месеца, 25-годишният музикант, актьор и композитор

...
За по-малко от шест месеца, 25-годишният музикант, актьор и композитор
Коментари Харесай

Ник Джонас Е Най-Популярният Човек В Индия След Приказната Сватба

За по-малко от шест месеца, 25-годишният музикант, артист и композитор Ник Джонас се трансформира в най-популярният човек в Индия, измействайки от лидерското място даже най-ярките звезди на Боливуд.

Само преди дни Джонас се ожени за любимката на Индия – актрисата Приянка Чопра, като известността му бързо набира скорост по целия свят, само че най-много в родината на булката, пишат съветските медии.

„Times of India“ разгласява лист с най-търсените известни персони в индийския „Гугъл“. Индийските потребителите се интересуват най-вече от Ник Джонас.

Миналия уикенд 25-годишният музикант се бракосъчета с Приянка Чопра на петдневна сватба в Индия.

Вижте тази обява в Instagram.
Happiest day of my life. @priyankachopra

Публикация, споделена от Nick Jonas (@nickjonas) на Дек 4, 2018 в 4:48 PST

Джонас е роден на 16 септември 1992 година в Далас, Тексас. Известен е най-много като член на групата „Джонас Брадърс“, която образува дружно с братята си Кевин и Джо. Всичко стартира като соло план на Ник, само че когато продуцентът чува ария, написана и изпълнена от тримата, той взема решение да подпише с тях като група, предава Пик.

Кариерата на Ник като артист стартира когато е на 6 годинки и демонстрира артистичния си гений в една бръснарница, където продуцент си го отбелязва като новата звезда на Бродуей. На 7 младият актьор стартира участията си на Бродуей. Играе в няколко представления, в това число „Коледна песен“, „Красавицата и звярът“ и „Клетниците“.

На 17 август 2007 Ник и братята му гостуват в епизод на сериала на „Disney Channel“ – „Хана Монтана“. Тази серия излиза наедно с министър председателите на „Училищен Мюзикъл 2“ и „Финиъс и Фърб“. Чупи всички върхове за елементарната кабелна телевизия и става най-гледаният епизод на сериал за всички времена с 10.7 милиона гледания по целия свят.

БРЕЙ: НИК ДЖОНАС ВДИГА СВАТБА В ИНДИЙСКИ ЗАМЪК

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР