За по-малко от месец The MarkeThinX CONF 2019 успя да

...
За по-малко от месец The MarkeThinX CONF 2019 успя да
Коментари Харесай

МarkeThinX CONF 2019 обедини водещи компании, институции и организации в иноваивен формат

За по-малко от месец The MarkeThinX CONF 2019 съумя да сплоти маркетинг промишлеността, водещи бизнеси, компании и корпорации, търговски камари и институции, както и стартъп екосистемата на едно място в търсене на “X ” фактора за сполучливо и стабилно развиване на бизнесите през идващото десетилетие.
 София ще е хазаин на първа по рода си Маркетинг Конференция с фокус върху Дигитализация, Иновации и Предприемачество
В търсене на “X ” фактора на сполучливите бизнеси, София е хазаин на първата по рода си Маркетинг Конференция с фокус върху Дигитализация, Иновации и Предприемачество в България. The MarkeThinX CONF 2019 ще се състои на 31 Май 2019 година, Петък, от 09:00 до 17:00 ч. в Зала „ Ню Йорк Сити “ на емблематичния небостъргач - Кепитъл Форт.

Два месеца преди датата на събитието, регистрирани участници, сътрудници и лектори са представители от: DHL, Decathlon, Reiffeisen Bank, Huawei, Sport Depot, METRO, HP, Telenor, Coca-Cola, Actavis, Litex Group, Aeternity Venturs, BMW, Soft Uni Digital, Superhosting BG, Sofia Investment Agency, Българска Асоциаця на Рекламодателите, Portugal Ventures, Grand Hotel Sofia, Bulgarian Association of Information Technology, CEO Club, British Bulgarian Business Association, IAB, Bulgarian E-commerce Association, Bulgarian-Romanian Chamber of Commerce, London Chamber of Commerce, Американската Маркетинг Асоциация и редица други водещи компании, компании и организации от България и чужбина.

В края на месец Март, 40% от залата е разпродадена. „ Това е явен знак за реализацията, цената и качеството на плана, а най-много е и самобитна оценка от гостите ни “ споделят от организационния екип на ExpandX Marketing & Web и споделят, че работят интензивно за това всички, посетители, сътрудници и лектори да останат удовлетворени от 3 основни детайла: знанията, прекарванията и добавената стойност получена по време на конференцията. Подготвят се и страхотни изненади за сетивата на гостите.
Интересът към новаторският конгрес е доста огромен, а новината за старта на формата доближи посредством редица изявления до страните от където MarkeThinX CONF има лектори, сътрудници и посетители: Италия, Франция, Англия, Португалия, Турция, Испания, Полша, Сърбия, Германия, Съединени американски щати и най-много България.



Един от най-впечатляващите Key Note лектори, които ще вземат участие в конференцията е Матео Форте, който ще приказва на провокативната тематика „ Предприемачество Х “, за това по какъв начин се развиват маркетинг планове с Ватикана, по какъв начин се развива, маркетира и продава сполучлив бизнес и доста други. Друг основен детайл от конференцията ще е и тематиката за Интернет Правото и новите правила използвани в Дигиталната Икономика.

MarkeThinX CONF ще събере на едно място представители на маркетинг промишлеността, бизнеса и цифровото предприемачество. Конференцията ще се състои от 5 тематични панела и 20 образования, уъркшопи, сесии с интерактивно наличие, на практика извършения, Мисли “X ” предизвикателство, спорен панел и Нетуъркинг „ Х “ в градините на Кепитъл Форт.

Проектът The MarkeThinX CONF 2019, създаден от ExpandX Marketing & Web има за цел да сплотява промишлеността на едно място в търсене на фактора “X ” за сполучливо и стабилно развиване, маркетиране и комерсиализиране на бизнесите в динамичната бизнес среда, в която живеем. В рамките на MarkeThinX CONF 2019, България и по-специално София ще бъдат показани, като стратегически хъб за насърчаване на бизнес, стартъпи и интернационалните компании. За край уредниците приготвят и колоритно празненство, на което всички MarkeThinX запалянковци ще бъдат поканени.

Промоционалните билети са в продажба, залата е разпродадена на 40% към началото на месец април, а ползата от страна на аудиторията е доста огромен. До момента лектори на предишни конференции инициирани от уредниците са били експерти от: Гугъл, Thomson Reuters, World Economic Forum, World Business Dialogue, Fortune 500 компании, University of Oxford и доста други.

Повече информация: www.markethinx.org 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР